Logo - Tandartspraktijk Leidsche Rijn

Tandarts in Vleuterweide nodig?

Bent u op zoek naar een tandarts in Vleuterweide? Van harte welkom in onze tandartspraktijk in Vleuten, gevestigd op slechts 6 minuten rijden vanaf Vleuterweide. Sinds 2002 staat de praktijk bekend om haar hoogwaardige tandheelkundige zorg, moderne apparatuur en professionele team. Nieuwe patiënten zijn altijd welkom en kunnen rekenen op zorgvuldige, persoonlijke behandelingen die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften. De praktijk streeft naar een vriendelijke en comfortabele omgeving, waar de mondgezondheid van de patiënt centraal staat. Door op de knop hieronder te klikken kunt u zich inschrijven.

Van harte welkom in onze praktijk

Onze tandartspraktijk nabij Vleuterweide staat bekend om haar moderne apparatuur en korte wachttijden, waardoor wij hoogwaardige en efficiënte zorg kunnen bieden. We streven naar een persoonlijke benadering, waarbij elke patiënt advies en behandeling op maat krijgt. Dit betekent dat we uitgebreid de tijd nemen om uw specifieke mondgezondheid behoeften en wensen te begrijpen. Op basis van deze informatie stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op uw unieke situatie. Onze doelstelling is om niet alleen bestaande problemen aan te pakken, maar ook om preventieve maatregelen te nemen en u te begeleiden naar een optimale mondgezondheid op de lange termijn.

Ons enthousiaste team nabij Vleuterweide bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten en assistenten die allemaal streven naar het bieden van de best mogelijke zorg. We zorgen voor een comfortabele en vriendelijke omgeving in Vleuterweide, waar uw mondgezondheid onze prioriteit is.

Moderne apparatuur

Wij werken uitsluitend met
de nieuwste apparatuur

Kwaliteit staat centraal

Wij streven altijd naar het
beste resultaat

Korte wachttijden

Bij ons kunt u snel terecht
voor uw behandeling

Bereikbaarheid receptie

Maandag t/m vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:30 uur

Maak direct een afspraak!

Onze behandelingen

Bij Tandartspraktijk Leidsche Rijn, nabij Vleuterweide, bieden wij een breed scala aan tandheelkundige behandelingen aan om uw mondgezondheid te optimaliseren. Hieronder vindt u een aantal uitgelichte behandelingen.

Met spoed een tandarts nodig?

Er is sprake van spoed bij ongevallen, nabloedingen en extreme pijnklachten die niet kunnen wachten. Deze situaties vereisen onmiddellijke aandacht om verdere complicaties te voorkomen en uw welzijn te garanderen. Bij een spoedgeval is het belangrijk om direct contact met ons op te nemen, zodat wij of de dienstdoende tandarts snel de nodige zorg kunnen verlenen. Wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw tandheelkundige noodsituatie efficiënt en professioneel wordt behandeld. Aarzel niet om ons te bellen bij spoedeisende problemen.

Spoedinformatie binnen openingstijden

Tijdens onze openingstijden, van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 16:30 uur, kunt u bij ons terecht voor spoedgevallen. Neem voor directe hulp contact met ons op via 030 677 61 61. Ons team staat klaar om u snel en efficiënt van dienst te zijn bij elke tandheelkundige noodsituatie.

Spoedinformatie buiten openingstijden

Buiten reguliere werktijden en in het weekend kunt u bij de dienstdoende tandarts terecht. Tandartspraktijk Leidsche Rijn is aangesloten bij de tandartsen spoeddienst in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Bel voor spoed buiten werktijden naar 0900 8602.

Reviews van onze patiënten

Bij Tandartspraktijk Leidsche Rijn, nabij Vleuterweide, streven we naar de hoogste kwaliteit zorg en tevredenheid van onze patiënten. Onze patiënten waarderen de uitstekende service, professionele behandelingen en het vriendelijke, kundige team. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen.

Een bezoekje aan de tandarts staat niet bovenaan mijn verlanglijstje maar ik ben altijd weer blij dat ik geweest ben. Zowel de tandarts, de tandartsassistente als de mondhygiëniste zijn vriendelijk, heel bekwaam en (wat ik fijn vind) ze leggen uit wat er gaat gebeuren. Heel geruststellend. Ik blijf nog wel even.....

Henny Helsloot

Fijne tandartsen (nu mevr. Kramer), mondhygiënisten en assistenten (vandaag Margriet). Stellen je gerust en tijdens een behandeling geven ze ook altijd aan wat ze gaan doen (fases). Dat ervaar ik als zeer prettig. Aangezien ik panisch ben voor pijn is een verdoving altijd mogelijk. Heel fijn!

Arielle

Hele goede tandarts met aandacht voor het hele gezin. Helemaal lief voor onze dochter van 4 voor wie een bezoek aan de tandarts toch spannend is.

Bram Horsthuis

Tandarts in Vleuterweide

Veelgestelde vragen aan de tandarts nabij Vleuterweide

Personen onder de 18 jaar hoeven niet te betalen voor reguliere tandartsbezoeken en behandelingen, aangezien deze door de basisverzekering worden gedekt en niet ten koste gaan van het eigen risico. Voor orthodontische behandelingen, zoals het plaatsen van beugels, is echter een aanvullende verzekering nodig. Meer details over de vergoedingen voor orthodontie bij verschillende verzekeraars zijn beschikbaar op www.vergelijkmondzorg.nl.

De kosten voor een tandartsbehandeling kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behandeling die je nodig hebt. Voor een overzicht van de actuele tarieven kun je terecht op de website van de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT). De tarieven zijn te vinden op de KNMT Tarievenpagina.

Vanaf Vleuterweide is onze praktijk in slechts 6 minuten te bereiken met de auto. We nodigen u graag uit om onze moderne en gastvrije praktijk te bezoeken. Heeft u nog vragen over de route of onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Ja, wij nemen graag nieuwe patiënten aan! U bent van harte welkom om u bij ons in te schrijven en te profiteren van onze hoogwaardige tandheelkundige zorg. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze praktijk.
Bij een tandheelkundig spoedgeval neem je direct contact op met ons. Buiten openingstijden kun je contact opnemen met de tandartsen spoeddienst in het St. Antonius ziekenhuis in Utrecht.